Uw eigen aankoopmakelaar

uw eigen aankoopmakelaar voor uw huis in FrankrijkNeem altijd uw eigen makelaar mee, ook in Frankrijk, of eigenlijk: juist in Frankrijk!

Wat uw aankoopmakelaar doet:

  1. Hij verzorgt een aankoopkeuring van het huis dat u op het oog heeft
  2. Hij beoordeelt de vraagprijs en de marktwaarde
  3. Hij onderhandelt namens u met de verkoper of diens makelaar over de koopsom
  4. Hij verdedigt daarbij uitsluitend uw belangen
  5. Hij staat u bij of vertegenwoordigt u in de contractuele fase, verzorgt alle contacten met de notaris, controleert het voorlopig koopcontract, is op de hoogte van de juridische aspecten die voor u van groot belang zijn en zal de inhoud van contracten en documenten aan u uitleggen

Bovendien zal hij u van dienst zijn bij het verkrijgen van een passende financiering, hij controleert samen met uw eigen notaris de overdrachtsakte en bijbehorende formaliteiten, assisteert bij allerlei praktische zaken zoals verzekeringen, aansluiting nutsvoorzieningen, telefoon, internet etc.

Tarieven

Onze aan de vraagprijs gerelateerde tarieven zijn vergelijkbaar met die welke in Nederland door de NVM-makelaars worden gehanteerd. Neem contact met ons op voor een interessante aanbieding.

Tsja, u begrijpt dat u zo’n specialist goed zult kunnen gebruiken,  en bovendien verdient een goede aankoopmakelaar zijn courtage altijd terug!

Inter-France treedt op als uw eigen makelaar in geheel Frankrijk. Heeft u een huis gevonden? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

* = verplicht

Uw naam is verplicht.
Uw adres is verplicht.
Uw postcode is verplicht.
De plaats is verplicht.
Uw telefoonnummer is verplicht.