Inter-France Specialisme

Wij zijn er trots op een uitgebreid aanbod van campings en andere toeristische objecten te kunnen bieden. De begeleiding bij de aankoop van een camping in Frankrijk is uitgegroeid tot een van de specialismen waarin wij over een ongeëvenaarde expertise beschikken. Wij hebben al vele landgenoten bijgestaan om hun toekomst in Frankrijk tot een succes te maken.

De aankoop van een camping betekent niet alleen de overdracht van onroerend goed, maar eveneens van de ondernemingsactiviteit (het “Fonds de Commerce”). Van het team van Inter-France maken dan ook accountants, juristen en fiscaal adviseurs deel uit, allen gespecialiseerd in de Franse praktijk en allen met een jarenlange ervaring.

Ons specialisme: Campings in Frankrijk. Ongeëvenaard aanbod, jarenlange ervaring.

Inter-France adviseert en begeleid bij het realiseren van uw eigen bedrijf in Frankrijk, wij voeren onderhandelingen, controleren vergunningen, aktes, exploitatiecijfers en verzorgen desgewenst contacten met overheidsinstanties. Wij zijn u van dienst bij het afhandelen van allerlei formaliteiten en ook voor fiscale advisering of vertalingen kunt u bij ons terecht.

Op het gebied van bedrijfsaankopen in de toeristische sector beschikken wij over een jarenlange ervaring en bieden wij u graag de gelegenheid een beroep te doen op onze expertise. Heeft u zelf een geschikt object gevonden? Wij staan voor u klaar, kijk op onze pagina ADVIES BIJ AANKOOP.